Klíma javítás

A 14/2015. kormányrendelet szerint minden hivatalosan működő vállalkozásnak regisztrálni kell magát a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál.

 Csak ezek a vállalkozások foglalkozhatnak klímagázzal kapcsolatos tevékenységekkel.(klímatöltés, javítás, stb)

Ezen az oldalon tudja leellenőrizni a cégeket:

http://nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu/ellenor.php

 Adószámunk: 49619953-2-33

 

Napjainkban a legtöbb autó alapfelszereltségében megtalálható a klíma, amely különös gondoskodást igényel. A rengeteg pozitív tulajdonsága mellett sok veszélyt is rejt. A rendszeres karbantartással óvja saját egészségét és védi környezetét. A rendszer tömítetlenségével szennyezi környezetét, a légtérbe jutott hűtőközeggel. Egészségünkre a legnagyobb veszélyt a belső hőcserélőn és levegőjáratokban letelepedő baktériumok, gombák, és egyéb mikroorganizmusok jelentik. A rendszeres tisztítás híján ezek a kis élősködők különböző reakciókat válthatnak ki (tüsszögés, szemgyulladás, köhögés). Ezért javasolt autójának klíma rendszerét évente egyszer fertőtleníteni. 

Autója klímájának töltését, vákuumozását, lefejtését modern autómata szervízállomással végezzük.


Az autó klíma rendszere sok szerkezi egységből áll össze melynek talán legérzékenyebb alkatrésze a klímakompresszor. A szivattyú meghibásodásánál legtöbbször a nem megfelelő mennyiségű vagy minőségű olaj a felelős. Cégünk ezeket a szivattyúkat nagy prezicítással és minőségi alkatrészek használatával javítja.

A klíma egységeit összekötő csővezetékek a motor álltal gerjeszett rezgések miatt nagy mechanikai igénybevételnek vannak kitéve. A vas és aluminium csövek eltörhetnek, megrepedhetnek esetleg eloxidálódnak, a gumi részek kidörzsölődnek. Ezeket a csöveket külömböző heggesztési és forrasztási eljárásokkal javítjuk.

 

Klímatöltéssel és javítással keresse szerviztechnikus kollégánkat a

06 20 9 314 553-as számon.

Weboldalunk cookie-kat használ. Ha ezen az oldalon jár, az azt jelenti, hogy fogadta a cookie-kat, és az élmény részesévé kíván válni. Reméljük, nincs ellenvetése..