Karosszéria javítás

1985 óta foglalkozunk karosszéria javítással. Legyen sérült, vagy korrodált karosszéria, a javítást nagy precizitással, pontossággal, gyári technológia betartásával végezzük. A napról napra fejlődő autóipart követve a legmodernebb gépekkel, szerszámokkal, és a szakma mestereinek tudásával javítjuk a sérült karosszériát.

Joggal merül fel a kérdés:

Nem mindegy hogyan javítják az autóm karosszériáját?

Egy kocsiszekrény tervezésénél fontos szempont a merev utastér, a passzív biztonság védelem, az utasok védelme egy ütközés során. Az autó karosszéria tervezők nagy figyelmet fordítanak egy baleset során fellépő ütközési energia elnyelés hatékonyságára. Ezért a karosszéria gyártás során különböző nagy szilárdságú lemezeket alkalmaznak. Ezen acélok szilárdságának eléréséhez kb.: 21 ötvözőt használnak.

Egy szakszerűtlen javítás során a karosszéria elveszíti a szilárdságát, nem megfelelő hegesztési eljárásnál ötvöző anyagok éghetnek ki. Ennek következményeit későbbi baleset során tapasztalhatja, vagy idő előtti korrodálást vehet észre kedvenc autója karosszériáján.


Mercedes aluminium sárvédő egyengetése, hegesztése

 

 


Audi A6 fényszóró tartó cseréje, gyári javítási előírásoknak megfelelően, CuSi forrasztási technológiával

 Audi A6 váznyulvány-vég cseréje

 

 

 

 

 

 

 

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Ha ezen az oldalon jár, az azt jelenti, hogy fogadta a cookie-kat, és az élmény részesévé kíván válni. Reméljük, nincs ellenvetése..