Rólunk

  Berényi Ferenc autó karosszéria javító mesterként több mint 30 éve foglalkozok Dabason a sérült gépkocsik javításával. Vállalkozásomat állandóan fejlesztve, mára egy modern javító bázissal várom ügyfeleimet. Szolgáltatásaim is kiegészültek autószerelés, autóvillamosság, légkondicionálók javítása, eredetvizsgálat, kárfelvétel, kárügyintézés, csereautó, autómentés és szállítás szolgáltatásokkal.

   Manapság nem könnyű olyan márkafüggetlen autószervizet találni, ahol minden hibát meg tudnak javítani egy helyen. Mindenkinek ismerős lehet, amikor az autó tulajdonos a karosszériás, autószerelő, villamossági szerelő, légkondis között ingázik, de a hibát mindenki másra akarja hárítani. Egy garanciális probléma esetén hogy döntsük el ki hibázott, ki vállalja ezeket a költségeket amikor mindenki a másikra mutogat. Esetleg egy sérült autó javításánál, a szerelő és villamossági munkafolyamatokat egy "karosszériás műhelyben" megfelelő szakember végzi-e, hisz ez mind külön szakma. A mai korszerű autókat csak megfelelő szaktudással és minőségi megbízható műszerekkel, szerszámokkal szabad javítani. Szervizem ezekre a kérdésekre, problémákra nyújt megoldást. 

  Telephelyem 3150m2-én található egy 250 m2-es szerviz, 100m2-es fedett gépkocsi tároló, 70m2-es iroda épület, 25m2-es raktár, valamint 50 autó fogadására alkalmas parkoló. A szerviz hét javító állomással rendelkezik, két darab csápos emelővel és 15 méter hosszú szerelőaknával. Jelenleg 6 főt foglalkoztatok, 3 fő karosszéria-lakotos, 1fő autószerelő, 1fő autóvillamossági szerelő, 1fő mérlegképes könyvelő, adminisztrátor. Csereautó szolgáltatásunkban két darab Peugeot 306, egy Volkswagen Polo és egy Opel Vivaro típusú gépkocsival tudunk szolgálni.

  Várom szervizemben.

   

  Berényi Ferenc


Weboldalunk cookie-kat használ. Ha ezen az oldalon jár, az azt jelenti, hogy fogadta a cookie-kat, és az élmény részesévé kíván válni. Reméljük, nincs ellenvetése..